bugün

sevdiği entry'ler

bir kere yattık diye sevgili moduna giren kız

işte bu yüzden sevgili olduğunuza emin olmadan asla kızlar(evlenmeden asla aslında), sonra bu adamlar "off verdi diye başımıza bela oldu" moduna girebiliyor demek ki.

Değerli olan biziz, unutmayın.

Normal kızdır, sevgili olmadığı kızla yatabilen tiplere ilginç gelir.

40 yaşında evde kalmış kadınlar

Erkekler çok değişti. Çoğunluğu kadınlara sataşmaya, kadınlarla kavga etmeye çok meyilli. Ya hu erkek nezaketi, beyefendiliği denen bir şey vardı. Şimdilerde hiç yok. Dedikoducu, dırdırcı tipler oldu hepsi. Aklı başında kadın böyle bir erkekle evleneceğine bekar kalır çok daha iyi. Erkeklerde kalite çok düştü. Şaka değil ciddiyim.

ciddi ilişki palavrası

Valla her işimiz ciddi olduğu gibi bu işimizde ciddi olacaktır tabiki. Bizim hurdayla çürükle işimiz olmaz şükür. Onlar birtakım serseri işleri.

aldığınız en ilginç iltifat

Ne güzel tavuk didiyosun..

cumhurbaşkanı olsaydınız ilk ne yapardınız

Vekil maaşını, makam araçlarını kaldırdım. Madem okadar vatan sevdalıları herkes işe kendi aracıyla gitsin.

kadınların aşk anlayışı

erkeklerin ki gibi seks üzerine kurulu içten pazarlıklı bir aşk yaşamıyoruz.

beyaz guvercin

Sevdiğim saydığım saygıdeğer ablamdır. O taraflara gelirsem bir çayını içerim efendim. iyi yazmaları olsun.

beyaz guvercin

benim gibi mirkelam seven ve ümraniyeli bir yazar.

9 yaşındaki kızla evlenene pedofil diyememek

Buna inanmak için aptal olmak gerekli. Mübarek gün insanı günaha sokmayın! Akıl var yakın var; peygamberimize ne bir hadis üzerinden ne başka kaynaktan saldırmaya kalkmayın! Sahih Buhari... Kime göre sahih arkadaş! Peygamberimiz, kirli ve çirkin bir toplum olan arapların içinde, onların hiç olmadığı kadar temiz ve tektir. insanlık aleminin yüz akı siması ve en parlak numunesidir. Kendinizi tarihçi mi sandınız? Haddinizi bilin, içinizdeki fesadı birilerine iftira atmak için kullanmayın!

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Mutlu ol. Çünkü kimse mutsuz olmanı önemsemiyor.

türk kızları neden gülümsemiyor

gülümsemek kadınları hafif gösteriyor. sadece kadınları değil erkekleri de hafif gösteriyor. Ortadoğulu olmaktan bir adım ileri gidemeyecek bu toplumda saygı duyulan tek şey ciddiyet ve güçlü gözükmektir. bu ciddiyeti bir kere kaybettiğin zaman yılışık yavşak insanlar peşini bırakmaz. farklı bir örnek olarak gülümseyen bir yöneticiyi bile kimse takmaz. ama ciddi insanlardan herkes çekinir. ayrıca bu ülkede gülümsenecek bir durum varsa söyleyin de beraber gülümseyelim.

bir erkekte olması gereken ilk 3 şey

Sadakat, sorumluluk, hoşgörü.

oğlum yaparsa ne ala kızım yaparsa sikerim babası

önüme gelenle yatayım ama evlendiğim kız bakire olsun, milletin karısına kızına sulanayım ama kendi karıma kızıma sulanana namus düşmanı diyeyim orospuluğunda (evet, erkeğin orospuluğu da böyle bir şey) olan babadır.

haaa! bu anlayışta olmayan babalar eşine kızına yeğenine kardeşine veya tanımadığı bir kadına olsa bile yapılan her türlü taciz tecavüz için bunu yapanı kazığa oturtması alkışlanacak bir davranıştır, o başka konu.

oğlum yaparsa ne ala kızım yaparsa sikerim babası

şerefsiz ve gavat babadır.
onur, namus, haysiyetse mesele erkeğin ve kadının namusu aynıdır, cinsiyetten cinsiyete fark etmez.

kaç yaşıma geldim erkek halimle sokakta bir kız arkadaşımla rahat rahat yürüyemem amk.
babam görecek de sen elin kızlarıyla oyun mu oynuyorsun pezevenk git evlen bizim adımızı kötüye çıkarma diyecek diye tırsıyom.

kızlarınızı da erkekler gibi rahat bırakmayın amk.
erkekleri de kızlarınız gibi baskılayın.

orospu çocuğu, piç veya gavat olmasınlar.
şerefi, haysiyeti öğretin.

evet.

hiç gelmeyecek birini beklemek

Beklemeyin çünkü hayatınızın en değerli ve geri gelmeyecek zamanlarınızı onu bekleyerek harcamak yerine kendinize ve millete faydalı eylemlerde bulunun.

iyi insan olmak bu kadar mı zor sorunsalı

Herkes birbirini kandırma derdinde. Bu her yerde böyle kul hakkı denen olgu yitirilmiş. Sahtekarlık artık meslek olmuş. Baba oğlunu, oğlu babayı fondiklemek peşinde. Misal bir kişiye selam verince bile adam şaşırıyor ve çok seviniyor. Nedir bu yabancılık ve de çıkarcılık.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

söz vermeyin.
güven verin, ki;
söz vermenize gerek kalmasın..